REKLAMAA1_FortSłużew-12-07----22-07-2018
    ARTYKUŁY IMPREZY FIRMY

    (Hotel Poleczki)

    Opaski, wachlarze z piór, kolorowe boa, meloniki i fraki. W ostatnią noc 2014 roku przenieś się do magicznego świata lat 20-tych i 30-tych. Restauracja Poleczka i BEST WESTERN Hotel Poleczki zapraszają na szalonego Sylwestra. Promocja cenowa do 15 grudnia!

    Sylwestrową zabawę rozpocznie gangster, humoru doda Szwejk a Nikodem Dyzma i bohaterowie Vabank będą bawić Was do rana w klimacie lat 20-tych i 30-tych! Szampańską zabawę poprowadzi Wodzirej z DJ-em.
    Nie zabraknie też pysznego jedzenia.

    SYLWESTROWE MENU:

    MENU SERWOWANE:

    • Roladki z szynki westfalskiej z melonem miodowym w akompaniamencie sosu miodowomusztardowego
    • Aromatyczny krem korzenny z groszkiem ptysiowym
    • Eskalopki z polędwicy wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu ułożone na kopytkowym postumencie w asyście puree z buraczków

    BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK

    • Deska mięs pieczonych i wędlin
    • Pieczyste: boczek, schab z morelą, schab ze śliwką, karkówka, biała kiełbasa
    • Wędliny: szynka spod strzechy, kiełbasa gajowego, kaszanka, salceson, kiszka ziemniaczana
    • Dodatki: smalec, ogórki kiszone, chrzan, ćwikła, żurawina, marynaty)
    • Trio śledziowe (śledź w oleju, śledź w śmietanie, śledź z chili)
    • Rolada szpinakowa z łososiem i musem chrzanowym
    • Faszerowane roladki z szynki pod aksamitną glazurą
    • Pomidory faszerowane żółtym serem
    • Sałatka ziemniaczana
    • Sałatka hawajska
    • Gama serów z dodatkiem winogron i orzechów
    • Wybór pieczywa i maseł smakowych
    • Wybór świeżych warzyw

    BUFET GORĄCY:

    • Staropolski żurek z jajkiem i kiełbasą
    • Dorsz w cieście naleśnikowym z warzywnym julienne w sosie greckim
    • Faszerowane serem i szynką roladki ze schabu w puszystym sosie leśnym
    • Ziemniaczane talarki z masłem ziołowym
    • Penne zapiekane pod beszamelem
    • Wybór warzyw blanszowanych

    BUFET DESEROWY:

    • Szarlotka z nutą cynamonu
    • Puszysty sernik z wanilią
    • Kruche babeczki z kremem śmietankowym i owocami
    • Ciasto kukułka
    • Wybór owoców filetowanych i w całości

    Miejsce: Restauracja Poleczka, ul. Poleczki 40A, wjazd od ul. Galopu,

    Cena: 249 zł/os, powyżej 10 osób 10% zniżki, 

    Informacje i rezerwacje: tel. 668 045 502, mail: restauracja@hotelpoleczki.pl

    Na gości czekają gadżety i niespodzianki w klimacie epoki.

           

    Artykuł załadowany: 0.0934 sekundy
    REKLAMA