Opaski, wachlarze z piór, kolorowe boa, meloniki i fraki. W ostatnią noc 2014 roku przenieś się do magicznego świata lat 20-tych i 30-tych. Restauracja Poleczka i BEST WESTERN Hotel Poleczki zapraszają na szalonego Sylwestra. Promocja cenowa do 15 grudnia!
Sylwestrową zabawę rozpocznie gangster, humoru doda Szwejk a Nikodem Dyzma i bohaterowie Vabank będą bawić Was do rana w klimacie lat 20-tych i 30-tych! Szampańską zabawę poprowadzi Wodzirej z DJ-em.
Nie zabraknie też pysznego jedzenia.
SYLWESTROWE MENU:
MENU SERWOWANE:
- Roladki z szynki westfalskiej z melonem miodowym w akompaniamencie sosu miodowomusztardowego
- Aromatyczny krem korzenny z groszkiem ptysiowym
- Eskalopki z polędwicy wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu ułożone na kopytkowym postumencie w asyście puree z buraczków
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
- Deska mięs pieczonych i wędlin
- Pieczyste: boczek, schab z morelą, schab ze śliwką, karkówka, biała kiełbasa
- Wędliny: szynka spod strzechy, kiełbasa gajowego, kaszanka, salceson, kiszka ziemniaczana
- Dodatki: smalec, ogórki kiszone, chrzan, ćwikła, żurawina, marynaty)
- Trio śledziowe (śledź w oleju, śledź w śmietanie, śledź z chili)
- Rolada szpinakowa z łososiem i musem chrzanowym
- Faszerowane roladki z szynki pod aksamitną glazurą
- Pomidory faszerowane żółtym serem
- Sałatka ziemniaczana
- Sałatka hawajska
- Gama serów z dodatkiem winogron i orzechów
- Wybór pieczywa i maseł smakowych
- Wybór świeżych warzyw
BUFET GORĄCY:
- Staropolski żurek z jajkiem i kiełbasą
- Dorsz w cieście naleśnikowym z warzywnym julienne w sosie greckim
- Faszerowane serem i szynką roladki ze schabu w puszystym sosie leśnym
- Ziemniaczane talarki z masłem ziołowym
- Penne zapiekane pod beszamelem
- Wybór warzyw blanszowanych
BUFET DESEROWY:
- Szarlotka z nutą cynamonu
- Puszysty sernik z wanilią
- Kruche babeczki z kremem śmietankowym i owocami
- Ciasto kukułka
- Wybór owoców filetowanych i w całości
Miejsce: Restauracja Poleczka, ul. Poleczki 40A, wjazd od ul. Galopu,
Cena: 249 zł/os, powyżej 10 osób 10% zniżki,
Informacje i rezerwacje: tel. 668 045 502, mail: [email protected]
Na gości czekają gadżety i niespodzianki w klimacie epoki.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz